Måndag
Biryani med rostade grönsaker, aprikoser, russin, kanel, kardemumma och mangokräm
Biffstroganoff med saltgurka, gräddfil och ris (L)
Champinjonsoppa med färska örter
Tisdag
Tomat- och örtfylld tortellini med ostsås och sotad purjolök (G/L)
Panko-panerad kapkummelfilé med skagenröra och citrondoftande potatispuré (G/L)
Fransk löksoppa med surdegskrutonger
Onsdag
Gratinerad paprika fylld med svenska bönor, tomatsås med färska örter samt couscous (G/L)
Högrevschili med gräddfil, picklad rödlök, nachos samt ris (L)
Broccolisoppa med färsk basilika
Torsdag
Gnocchi med höstsvamp, broccoli och tryffelkräm (G/L)
Kycklingschnitzel med vitlöks- och persiljesmör samt rödvinssky och klyftpotatis (G/L)
Potatis- och purjolökssoppa
Fredag
Asiatiska äggnudlar med pak choi, sesam, ingefära, chili och vitlök (G)
Nötfärsbiff med Nduja, rostad röd paprikasås och råstekt potatis (L)
Jordärtskockssoppa med friterad grönkål
(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier