Måndag
Vegansk risotto av havreris med rostade rotfrukter, pumpafrön och gräslöksolja med rucola- och rödlökssallad
Grillad svensk gårdskyckling med parmesanrostad potatis och citronaioli
Pumpasoppa med chili och ingefära samt rostade krutonger (G)
Tisdag
Blomkåls- och broccoligratäng med västerbottensost och rostat bovete (L)
Rårakor med stekt svenskt sidfläsk med lingonsylt
Tomatsoppa med basilika och rostade krutonger (G)
Onsdag
Gnocchi med grillad paprika, spenat och vitlök samt riven pecorino (G/L)
Stekt strömming med skirat smör, lingonsylt och potatismos (G/L)
Spenatsoppa med ägghalva och rostade krutonger (G)
Torsdag
Västerbottensostpaj med gräslökskräm och spenatsallad (G/L)
Köttbullar med gräddsås, lingonsylt, pressgurka och potatispuré (G/L)
Soppa av årets första nässlor med rostade krutonger (G)
Fredag
PÅSKLEDIGT!
(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier