Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 30 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 79 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 51

Måndag

  • Spenatlasagne med linssallad (G/L)

  • Chipotleglaserad kycklinglårfilé med asiatisk rödkålssallad, limemajonnäs och jasminris

  • Tomatsoppa med rostade frön

Tisdag

  • Gnocchi med sauterad svamp, soltorkade tomater, fetaost och parmesandipp (G/L)

  • Fiskgryta med fänkål, saffran, citrus, chili och tomat serveras med kokt potatis och aioli

  • Blomkålssoppa med friterad purjolök

Onsdag

  • Ostgratinerad broccoli med timjanrostad potatis, tomat och rödlökssallad (L)

  • Nudelwook med finskurna grönsaker, strimlat fläskkött, chili, vitlök och ingefära serveras med sojadipp (G)

  • Champinjonsoppa med rostat bovete

Torsdag

  • Falafel med myntayoghurt och buljongkokt bulgur (L)

  • Kokt rimmad oxbringa med siraprostade morötter, kokt potatis och skånsk senap (L)

  • Pumpasoppa med gremolata

Fredag

  • Linsgryta med öländska bönor, aubergine och harissa serveras med couscous (G)

  • Lasagne al forna med riven parmesanost (G/L)

  • Fransk löksoppa med surdegskrutonger

(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier