Måndag
Gul curry med gotländska linser, sötpotatis, aubergine och kokosmjölk
Sjömansbiff av högrev med ölkokt lök och saltgurka
Jordärtskockssoppa med pommes allumette
Tisdag
Gnocchi med rostad pumpa, zucchini och champinjoner och basilikakräm (G/L)
Rosépeppar- och vitlöksmarinerad majskyckling med rotfruktspytt och äppelvelouté (L)
Pumpasoppa med kokosmjölk och chili
Onsdag
Falafel av gotländsk gråärta med couscous, friterat tortillachips och vitlökssoygurt (G/L)
Nattbakad fläskkarré med plommonsås, äppelkompott och kokt potatis (L)
Rotsellerisoppa med surdegskrutonger (G)
Torsdag
Broccoli-wok med äggnudlar, svamp, ingefära, chili och vitlök och sesamdipp (G)
Pocherad torskfilé från Nordsjön med spenat, hummersås och räkor och västerbottensostpuré (L/G)
Broccolisoppa med färsk dragon
Fredag
Panko-panerad rotselleri med brynt smör, sojamajonnäs och klyftpotatis (G/L)
Lammfärsbiffar med grönpeppar, ratatouille och potatisgratäng (L)
Sötpotatissoppa med ingefära
(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier