Måndag
Spenatlasagne med linssallad (G/L)
Chipotleglaserad kycklinglårfilé med asiatisk rödkålssallad, limemajonnäs och jasminris
Tomatsoppa med rostade frön
Tisdag
Gnocchi med sauterad svamp, soltorkade tomater, fetaost och parmesandipp (G/L)
Fiskgryta med fänkål, saffran, citrus, chili och tomat serveras med kokt potatis och aioli
Blomkålssoppa med friterad purjolök
Onsdag
Ostgratinerad broccoli med timjanrostad potatis, tomat och rödlökssallad (L)
Nudelwook med finskurna grönsaker, strimlat fläskkött, chili, vitlök och ingefära serveras med sojadipp (G)
Champinjonsoppa med rostat bovete
Torsdag
Falafel med myntayoghurt och buljongkokt bulgur (L)
Kokt rimmad oxbringa med siraprostade morötter, kokt potatis och skånsk senap (L)
Pumpasoppa med gremolata
Fredag
Linsgryta med öländska bönor, aubergine och harissa serveras med couscous (G)
Lasagne al forna med riven parmesanost (G/L)
Fransk löksoppa med surdegskrutonger
(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier