Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 30 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 79 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 43

Måndag

  • Biryani med rostade grönsaker, aprikoser, russin, kanel, kardemumma och mangokräm

  • Biffstroganoff med saltgurka, gräddfil och ris (L)

  • Champinjonsoppa med färska örter

Tisdag

  • Tomat- och örtfylld tortellini med ostsås och sotad purjolök (G/L)

  • Panko-panerad kapkummelfilé med skagenröra och citrondoftande potatispuré (G/L)

  • Fransk löksoppa med surdegskrutonger

Onsdag

  • Gratinerad paprika fylld med svenska bönor, tomatsås med färska örter samt couscous (G/L)

  • Högrevschili med gräddfil, picklad rödlök, nachos samt ris (L)

  • Broccolisoppa med färsk basilika

Torsdag

  • Gnocchi med höstsvamp, broccoli och tryffelkräm (G/L)

  • Kycklingschnitzel med vitlöks- och persiljesmör samt rödvinssky och klyftpotatis (G/L)

  • Potatis- och purjolökssoppa

Fredag

  • Asiatiska äggnudlar med pak choi, sesam, ingefära, chili och vitlök (G)

  • Nötfärsbiff med Nduja, rostad röd paprikasås och råstekt potatis (L)

  • Jordärtskockssoppa med friterad grönkål

(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier