Måndag
Bönbiffar med fårost och chili serveras med rostad potatis och ajvarkräm (L)
Sydfransk fiskgryta med vitt vin, fänkål, tomat och saffran samt kokt potatis och rouille
Blomkålssoppa med friterad persilja
Tisdag
Fylld paprika med couscous och spenat samt örtig tomatsås (G)
Rårakor med stekt rimmat sidfläsk med lingonsylt
Champinjonsoppa med färska örter
Onsdag
Stekt gnocchi med soltorkade tomater, paprika och aubergine serveras med parmesandipp (G/L)
Pocherad laxfilé med fänkålscrudité, basilikasås och potatispuré (L)
Tomatsoppa med chipotle och surdegskrutonger
Torsdag
Ädelostpaj med tomat- och broccolisallad (G/L)
Fried rice med strimlad kyckling, vitlök, thaibasilika och ostronsås
Potatis- och purjolökssoppa med gräslök
Fredag
Rödbetsbiffar med chèvrekäm och råstekt potatis (L)
Boeuf bourguignon med syltlök, stekt bacon och champinjoner samt potatispuré (L)
Jordärtskockssoppa med rostade frön
(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier