Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 30 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 79 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 47

Måndag

  • Bönbiffar med fårost och chili serveras med rostad potatis och ajvarkräm (L)

  • Sydfransk fiskgryta med vitt vin, fänkål, tomat och saffran samt kokt potatis och rouille

  • Blomkålssoppa med friterad persilja

Tisdag

  • Fylld paprika med couscous och spenat samt örtig tomatsås (G)

  • Rårakor med stekt rimmat sidfläsk med lingonsylt

  • Champinjonsoppa med färska örter

Onsdag

  • Stekt gnocchi med soltorkade tomater, paprika och aubergine serveras med parmesandipp (G/L)

  • Pocherad laxfilé med fänkålscrudité, basilikasås och potatispuré (L)

  • Tomatsoppa med chipotle och surdegskrutonger

Torsdag

  • Ädelostpaj med tomat- och broccolisallad (G/L)

  • Fried rice med strimlad kyckling, vitlök, thaibasilika och ostronsås

  • Potatis- och purjolökssoppa med gräslök

Fredag

  • Rödbetsbiffar med chèvrekäm och råstekt potatis (L)

  • Boeuf bourguignon med syltlök, stekt bacon och champinjoner samt potatispuré (L)

  • Jordärtskockssoppa med rostade frön

(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier