Fira in julen med ett modernt & hållbart julbord på Proviant Albano!

Äntligen kan vi ses igen som förr, det var ju ett tag sedan vi fick umgås med vänner och kollegor under festliga omständigheter. Så på Proviant Albano längtar vi till julen. Kom och fira med oss!

I våra fantastiska lokaler på nybyggda Campus Albano, ett stenkast från Valhallavägen, erbjuder vi ett klassiskt julbord med en modern och hållbar touch. Traditioner är bra, bara dom utvecklas! Kvällen inleds förslagsvis med en kopp glögg vid brasan ute på vår fina takterrass med utsikt över Brunnsviken.

Till Proviant Albano har vi tagit med oss all vår kunskap och erfarenhet från julbordsarrangemang från klassiker som Edsbacka Krog och Restaurang Proviant som stjärnkrögare Mattias Edlund arrangerat i över 30-års tid.

Hos oss hittar du alla traditionella jul-rätter, men också många veganska och vegetariska alternativ. Våra lokaler tar emot upp mot 250 sittande och för större sällskap är det möjligt att hyra hela lokalen inklusive vår fina bar. På vår scen i anslutning till matsalen passar det utmärkt med middagsunderhållning, som kan skräddarsys i dialog med dig om ni är ett större sällskap.

Vi erbjuder både julbordsbuffé (från 495 kr) inklusive kaffe, glögg och pepparkaka eller en julinspirerad bordsserverad 3-rätters meny från 595 kr.

Julbordsbeställningar går att göra från den 24 november, måndag till lördag.

Hör av dig så berättar vi mer! Kontakta vår eventansvarige Sebastian, sebastian@proviantalbano.se, tel 073-851 84 86.