Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

OM FAKULTETSKLUBBEN

Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.

DECEMBERSMAKER

Vill du boka en decembermiddag på Fakultetsklubben med säsongens alla smaker? Proviant erbjuder buffé eller serverad middag under december månad med mat och dryck som passar säsongen. Hör av dig på fakultetsklubben@proviantalbano.se eller ring Jimmy på 072-305 40 06 för lediga datum och förslag på upplägg.

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 51

Måndag

  • Spenatlasagne med linssallad (G/L)

  • Chipotleglaserad kycklinglårfilé med asiatisk rödkålssallad, limemajonnäs och jasminris

Tisdag

  • Gnocchi med sauterad svamp, soltorkade tomater, fetaost och parmesandipp (G/L)

  • Fiskgryta med fänkål, saffran, citrus, chili och tomat serveras med kokt potatis och aioli Blomkålssoppa med friterad purjolök

Onsdag

  • Ostgratinerad broccoli med timjanrostad potatis, tomat och rödlökssallad (L)

  • Nudelwook med finskurna grönsaker, strimlat fläskkött, chili, vitlök och ingefära serveras med sojadipp (G)

Torsdag

  • Falafel med myntayoghurt och buljongkokt bulgur (L)

  • Kokt rimmad oxbringa med siraprostade morötter, kokt potatis och skånsk senap (L)

Fredag

  • Linsgryta med öländska bönor, aubergine och harissa serveras med couscous (G)

  • Lasagne al forna med riven parmesanost (G/L)

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier