Proviant på Fakultetsklubben

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras torsdagar för kommande vecka.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 37

Måndag

  • Gul curry med gotländska linser, sötpotatis, aubergine och kokosmjölk

  • Sjömansbiff av högrev med ölkokt lök och saltgurka

Tisdag

  • Gnocchi med rostad pumpa, zucchini och champinjoner och basilikakräm (G/L)

  • Rosépeppar- och vitlöksmarinerad majskyckling med rotfruktspytt och äppelvelouté (L)

Onsdag

  • Falafel av gotländsk gråärta med couscous, friterat tortillachips och vitlökssoygurt (G/L)

  • Nattbakad fläskkarré med plommonsås, äppelkompott och kokt potatis (L)

Torsdag

  • Broccoli-wok med äggnudlar, svamp, ingefära, chili och vitlök och sesamdipp (G)

  • Pocherad torskfilé från Nordsjön med spenat, hummersås och räkor och västerbottensostpuré (L/G)

Fredag

  • Panko-panerad rotselleri med brynt smör, sojamajonnäs och klyftpotatis (G/L)

  • Lammfärsbiffar med grönpeppar, ratatouille och potatisgratäng (L)

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier