Proviant på Fakultetsklubben
Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras torsdagar för kommande vecka.
Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:
BOKA LUNCH >>
CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN
Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.
LUNCHMENY VECKA 37
Måndag
Gul curry med gotländska linser, sötpotatis, aubergine och kokosmjölk
Sjömansbiff av högrev med ölkokt lök och saltgurka
Tisdag
Gnocchi med rostad pumpa, zucchini och champinjoner och basilikakräm (G/L)
Rosépeppar- och vitlöksmarinerad majskyckling med rotfruktspytt och äppelvelouté (L)
Onsdag
Falafel av gotländsk gråärta med couscous, friterat tortillachips och vitlökssoygurt (G/L)
Nattbakad fläskkarré med plommonsås, äppelkompott och kokt potatis (L)
Torsdag
Broccoli-wok med äggnudlar, svamp, ingefära, chili och vitlök och sesamdipp (G)
Pocherad torskfilé från Nordsjön med spenat, hummersås och räkor och västerbottensostpuré (L/G)
Fredag
Panko-panerad rotselleri med brynt smör, sojamajonnäs och klyftpotatis (G/L)
Lammfärsbiffar med grönpeppar, ratatouille och potatisgratäng (L)
(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier