Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb
Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.
Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:
BOKA LUNCH >>
OM FAKULTETSKLUBBEN
Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.
CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN
Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.
LUNCHMENY VECKA 2
Måndag
Tisdag
Bakad blomkål med kokt hackat ägg, skirat smör och persilja samt rostad potatis (L)
Rårakor med rimmat stekt sidfläsk och lingonsylt
Onsdag
Linsgryta med lök, aubergine och rökt paprika serveras med couscous (G)
Biff à la Lindström med råstekt potatis, rödvinssås och persiljesmör (L) Jordärtskockssoppa med rostat frömix
Torsdag
Falafel med tabbouleh, gult ris och myntayoghurt (L)
Stekt panerad kummelfilé med picklad fänkål, morot, tartarsås och kokt potatis (G/L)
Fredag
Moussaka med lins- och spenatsallad (L)
Grillad kycklinglårfilé med grädde, vitt vin och champinjoner samt potatismos (L) Morotssoppa med apelsin
(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier