Proviant på Fakultetsklubben
Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras torsdagar för kommande vecka.
Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:
BOKA LUNCH >>
CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN
Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.
LUNCHMENY VECKA 38
Måndag
Smörbakad rotselleri med picklad kålrabbi, gräslöksmajonnäs och kokt potatis (L)
Viltmästarskav smaksatt med enbär, grädde och lingon serveras med svartvinbärsgelé och potatispuré (L)
Tisdag
Fried rice med strimlat ägg, sauterade grönsaker, rökt tofu och thaibasilika
Stekt panerad koljafilé från Nordsjön med sauce verte, dillslungad potatis och picklad morot (G/L)
Onsdag
Kikärtsbiffar med ljummen tomatbulgur, råriven broccolisallad och myntayoghurt (G/L)
Grillad pepparmarinerad kycklinglårfilé med balsamicosky och rotfruktsgratäng (L)
Torsdag
”Halloumistroganoff” med tomat, paprika, oregano och ris (L)
Helstekt fläskfilé med wokade grönsaker, sesamfrön, soja och vitlök samt jasminris och rostad kokosdipp
Fredag
Bakad spetskål med champinjonstuvning, västerbottensost och rostat bovete (G/L)
Kalvfärsbiff med timjansgräddsås, råstekt potatis, lingon och pressgurka (L)
(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier