Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb
Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.
Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:
BOKA LUNCH >>
OM FAKULTETSKLUBBEN
Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.
CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN
Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.
LUNCHMENY VECKA 34 (nästa veckas meny publiceras längst ned så fort vi har den klar)
Måndag
Ugnsbakade paprikor fyllda med bönsalsa, lök och ris, serveras med tomatsås, klyftpotatis och tzatsiki (L)
Citron- och timjansbakad kycklinglårfilé med svenskt matvete och honungsyoghurt (L)
Tisdag
Pasta Penne med grädde, champinjoner, spenat, vitlök och riven parmesan (G/L)
Rårakor med stekt rimmat fläsk och lingon
Onsdag
Linsbiffar med couscous och pico de gallo
Fiskgratäng med sejfilé ifrån Nordsjön, räkor och dill samt potatismos (L)
Torsdag
Aubergine-piccata med tomatchutney och buljongkokt bulgur (G/L)
Biffstroganoff med saltgurka, vispad smetana och ris (L)
Fredag
Spenatlasagne med tomat- och rödlökssallad (G/L)
Pocherad laxfilé med basilikasås, bakade gotländska morötter och grönsaksris (L)
(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier