Proviant på Fakultetsklubben

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras torsdagar för kommande vecka.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 38

Måndag

  • Smörbakad rotselleri med picklad kålrabbi, gräslöksmajonnäs och kokt potatis (L)

  • Viltmästarskav smaksatt med enbär, grädde och lingon serveras med svartvinbärsgelé och potatispuré (L)

Tisdag

  • Fried rice med strimlat ägg, sauterade grönsaker, rökt tofu och thaibasilika

  • Stekt panerad koljafilé från Nordsjön med sauce verte, dillslungad potatis och picklad morot (G/L)

Onsdag

  • Kikärtsbiffar med ljummen tomatbulgur, råriven broccolisallad och myntayoghurt (G/L)

  • Grillad pepparmarinerad kycklinglårfilé med balsamicosky och rotfruktsgratäng (L)

Torsdag

  • ”Halloumistroganoff” med tomat, paprika, oregano och ris (L)

  • Helstekt fläskfilé med wokade grönsaker, sesamfrön, soja och vitlök samt jasminris och rostad kokosdipp

Fredag

  • Bakad spetskål med champinjonstuvning, västerbottensost och rostat bovete (G/L)

  • Kalvfärsbiff med timjansgräddsås, råstekt potatis, lingon och pressgurka (L)

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier